Zoeken in deze blog

Mededelingen


Dit weblog wordt geblokkeerd op Facebook!

Je kunt de berichten die je op dit weblog tegenkomt dus niet delen op Facebook omdat wij een statement maken tegen de tirannie van Facebook. Lees hier meer! Je kunt ons wel gewoon delen op Twitter, Gab.com, Pinterest en natuurlijk op SocializenOnline!


Advertenties

KerstKerst

Mijn Fotoapp


Klik HIER om direct naar MijnFotoapp te gaanMijnFotoapp is een dienst van Socializen.online.

MijnFotoapp is een alternatief voor Instagram van Nederlandse bodem, waar je de hele dag door plaatjes, video's en gifjes kunt delen, welke dan op de tijdlijn van jouw volgers verschijnen!

Op MijnFotoapp kun je berichten met foto's en video's op de tijdlijn plaatsen en deze voorzien van #HASHTAGS zodat zij beter vindbaar zijn binnen het systeem van MijnFotoapp

MijnFotoapp is een website / sociaal netwerk, dat er op gericht is jezelf op een visuele manier te presenteren door middel van het delen van plaatjes, video's en gifs.

MijnFotoapp respecteert, in tegenstelling tot Facebook en Instagram jouw privacy wél en maakt geen misbruik van jouw data, verkoopt deze niet door aan derden om daar winst uit te maken.

Op MijnFotoapp kun je , integenstelling tot Instagram, wél vanaf jouw desktop foto's en video's delen.

Er is momenteel nog géén mobiele app beschikbaar voor MijnFotoapp in de Appstore of GooglePlay omdat de website nog in testfase is en de apps nog ontwikkeld moeten worden. De website is prime te bezoeken en te bedienen via jouw mobiele telefoon of tablet / iPad.

Lidmaatschap op MijnFotoapp is gratis, maar met een PRO-account heb je extra mogelijkheden.

Je verdient €0,10 voor elk nieuw lid dat jij aanbrengt via jouw persoonlijke affilliate-link, welke je kunt vinden bij jouw instellingen / gelieerde partners!

(advertentie)

 

Nu op MijnFotoapp: