Zoeken in deze blog

Mededelingen


Dit weblog wordt geblokkeerd op Facebook!

Je kunt de berichten die je op dit weblog tegenkomt dus niet delen op Facebook omdat wij een statement maken tegen de tirannie van Facebook. Lees hier meer! Je kunt ons wel gewoon delen op Twitter, Gab.com, Pinterest en natuurlijk op SocializenOnline!


Advertenties

KerstKerst

Affilliate marketing programma van Socializen.Online

Verdien geld met het Affilliate-marketing partnerprogramma van Socializen.OnlineAls je lid bent van Socializen is het natuurlijk leuk als je wat centjes kunt bijverdienen door nieuwe leden te werven voor de website. Lees hier hoe jij geld kunt verdienen door handig gebruik te maken van jouw persoonlijke affilliate-link!. 

Wat is Socializen? KLIK HIER


Socializen is het jongste en nieuwste Nederlandse Sociaal netwerk en is het beste alternatief voor Facebook en Hyves!

Heb je al gehoord van Socializen, het nieuwste en snelstgroeiende Sociaal Netwerk van Nederland en Belgie?
Ben je nog geen lid? Lees dan in DIT BERICHT waarom je lid zou moeten worden en wat de voordelen zijn ten opzichte van bestaande sociale netwerken als FacebookTwitter en bijvoorbeeld Instagram.

Je vindt jouw persoonlijke affilliate-link op DEZE PAGINA (Deze pagina kun je alleen bekijken als je lid bent)
Jouw persoonlijke affilliate-pagina stelt jou ook in staat te zien wie er allemaal via jou lid is geworden, omdat het systeem registreert wie er zich aanmeldt als nieuw lid via jouw persoonlijke affilliate-link.
In dit bericht zet ik enkele handige tips uiteen hoe je een zo handig mogelijk gebruik maakt van jouw persoonlijke affilliate-link voor de ledenwerving voor Socializen.
(advertentie)


Hoe werkt het Socializen affilliate programma?
Socializen heeft een handig affilliate programma. Het is heel simpel. Als je lid wordt bij van Socializen, krijg je een persoonlijke affilliate-link die is gekoppeld aan jouw profiel op Socializen. Deze affilliate link kun je vinden in jouw persoonlijke dashboard onder het gedeelte 'Instellingen / Verdiensten'
Je kunt deze link bijvoorbeeld gebruiken door een van de banners (of flyers) vanaf jouw website of blog te laten linken naar jouw affilliate-link! Als mensen dan op die link klikken en besluiten lid te worden van Socializen, verdien jij per lid € 0,15
Heb je een website of weblog en wil je doormiddel van clicks € 0,15 ontvangen voor iedereen die op de banner klikt, plaats dan onderstaande banner op jouw website en laat die middels jouw affilliate-link linken naar Socializen. Je verdiensten gaan dan ongemerkt, want iedereen die jouw website bezoekt en via jouw affilliate-link lid wordt, levert jou € 0,15 op. Zo verdien je dus geld als je naar Socializen linkt!

Socializen, het beste Nederlandse alternatief voor Facebook
Vindt je deze banner niet mooi? Kies dan een van onze andere banners of flyers!


Gebruik je affilliate link als je blogt over Socializen

Als je een weblog hebt kun je aktief meewerken aan ledenwerving voor Socializen en hiermee ongemerkt geld verdienen. Dat is toch mooi meegenomen?
Als je slim gebruik maakt van jouw affilliate-link en deze verwerkt in teksten die in jouw blogberichten zitten, en mensen klikken hierop en worden via deze click lid van Socializen, dan verdien jij bij elke click € 0,15

Deel jouw affilliate-link op je Social media

Natuurlijk wil jij dat al jouw Facebook en Twitter-vrienden ook lid worden, want Socializen is het gezelligste en eerlijkste sociaal netwerk van Nederland en Belgie. Natuurlijk zijn leden van andere landen ook van harte welkom om lid te worden, want Socializen is in diverse talen beschikbaar.
Deel jouw affilliate-link op jouw Facebook- of Twitterpagina. Iedereen die op deze link klikt en via jou lid wordt, bezorgt jou € 0,15
Dit kan sneller oplopen dan jij denkt, en hoe regelmatiger jij jouw link deelt, hoe meer geld jij verdient! Dit is toch leuk meegenomen?
Help jij ook mee aan de ledenwerving voor Socializen en verdien zo stilletjes wat centjes bij? Dit is toch mooi meegenomen?

Wil je meer weten over Affilliate Marketing? Nog geen lid van Socializen? KLIK HIER!