Zoeken in deze blog

Mededelingen


Dit weblog wordt geblokkeerd op Facebook!

Je kunt de berichten die je op dit weblog tegenkomt dus niet delen op Facebook omdat wij een statement maken tegen de tirannie van Facebook. Lees hier meer! Je kunt ons wel gewoon delen op Twitter, Gab.com, Pinterest en natuurlijk op SocializenOnline!


Advertenties

KerstKerst

dinsdag 28 januari 2020

Hoe maak je de perfecte cover afbeelding voor jouw socializen profielpagina. :(Klik op de afbeelding hierboven om hem op ware grootte te krijgen en op te slaan)


De perfecte cover afbeelding voor jouw Socializen profielpagina. 


Als je een mooi ogende en professionele profielpagina wilt hebben, dan is de perfecte cover afbeelding een visite kaartje voor jouw bedrijf , organisatie of website.Lees ook:


Hoe krijg je meer volgers op jouw Socializen pagina / groep? Leuk, je hebt nu een profiel, een fanpagina en/of een groep op Socialize...Op SocializenOnline kun je prachtige professionele profielpagina's maken! Gewoon voor jezelf als particulier persoon maar ook als je een bedrijf of organisatie hebt!

Als je als bedrijf of organisatie professioneel wilt overkomen met een professioneel ogende profielpagina, en je wilt jouw bedrijf of website promoten, dan is een mooie pagina cover op je profiel van essentieel belang. Het is dan immers het visitekaartje voor je bedrijf en als bedrijf wil je zo goed mogelijk overkomen!

Het heeft weinig zin om hele hoge afbeeldingen in je profielcover te plaatsen omdat dit gewoon niet mooi uitkomt. Beter is het om in een fotobewerkingsprogramma, zoals Paintshoppro een stukje uit een bestaande afbeelding te knippen, ter grootte van het hierboven afgebeelde template, waarvan je weet dat dit in het template past. Selecteer een gebied in je afbeelding dat je wil kopieren en plak dit in je template. Zo heb je een precies passende pagina cover die er mooi uit ziet!

Heb je een bedrijf of organisatie, dan kun je je profielcover gebruiken als visitekaartje


Zet dan eventueel de naam van je bedrijf / organisatie, je emailadres, je telefoon of whatsapp nummer, en je website adres erop, plus eventueel een bedrijfslogo. Op deze manier heb je een heel mooie, professioneel ogende profielpagina.

Als je je profielpagina dan ook nog eens een persoonlijke stijl geeft met css , dan kom je het professioneelst over!

Dit geldt overigens ook voor groepen en paginas/fanpaginas op SocializenOnline

Wil je meer tips als deze ontvangen Wordt dan lid van de groepen 'Socializen Leden Helpen Elkaar' en 'Socializen Tips'
Sale (NL)Sale (NL)Doe gezellig mee!

Vindt leuke, nieuwe mensen, zoals jij en ik.
Maak een mooie profielpagina en plaats gratis statusupdates


Wordt jij ook een Socializen fan?Wil jij ook zo'n leuk 'Socializen' T-shirt?
Koop hem nu in de Webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten