Zoeken in deze blog

Mededelingen


Dit weblog wordt geblokkeerd op Facebook!

Je kunt de berichten die je op dit weblog tegenkomt dus niet delen op Facebook omdat wij een statement maken tegen de tirannie van Facebook. Lees hier meer! Je kunt ons wel gewoon delen op Twitter, Gab.com, Pinterest en natuurlijk op SocializenOnline!


Advertenties

KerstKerst

woensdag 11 december 2019

Nieuw Spotify alternatief uitgerold door Sociaal netwerk Socializen

Sociaal netwerk Socializen start nieuwe muziek streaming dienst als alternatief voor SpotifyNederlandse muziek streaming dienst als alternatief voor Spotify!


Social media nieuwkomer en Facebook alternatief 'Socializen' heeft een nieuw onderdeel toegevoegd aan haar netwerk dat verrassend veel lijkt op Spotify. Een muziek én PODCAST streaming service.

Socializen heeft deze dienst in het leven geroepen om als platform te dienen voor bekende en onbekende artiesten om hun muziek en podcasts te delen met de wereld. Alle artiesten, zangers, zangeressen, popgroepen, muziek kunstenaars, zijn er welkom om er hun muziek te uploaden naar het muziek platform!

(advertentie)

MuziekMuziekGeen reklame:


In tegenstelling tot Spotify zul je op deze muziek streaming dienst niet lastig gevallen worden door irritante en vervelende reklame tussendoor.

Geen download:


Het grote voordeel van de muziek streaming dienst van Socializen is dat je geen enorm zwaar programma hoeft te downloaden om van de muziek te kunnen genieten. Je hoeft enkel maar naar de Website toe te gaan en je kunt direct bladeren tussen het aanwezige aanbod.

Log in met jouw Socializen account:


Het is niet zo dat, als je lid bent op Socializen, dat je dan ook automatisch lid bent van deze muziek streaming service. Je kunt inloggen met jouw 'Socializen-login' door op de site, rechtsboven te klikken op 'login'. Klik dan op het BLAUWE Vierkantje met de GELE 'S' van Socializen erin, en verbindt jouw Socializen account met de website. Het werkt hetzelfde als een 'Facebook-login', echter nu met jouw persoonlijke Socializen account!

LEES HIER waarom je lid zou moeten worden van Socializen.

Embed je eigen muziek:


Zoals je hierboven kunt zien is het mogelijk je eigen muziek in je website te 'embedden'. Dit is een leuke service voor artiesten om hun op deze dienst geuploade muziek, direct te embedden in hun eigen website!

Met een gratis account kun je tot 50Mb muziek en podcasts uploaden en met een PRO-account kun je onbeperkt muziek uploaden naar de muziek streaming dienst van SocializenOnline

Zie hieronder de mogelijkheden:


Upload je muziek naar SocializenMusic


ATTENTIE:


De dienst is NIET bedoeld om jouw eigen persoonlijke muziek collectie te delen. I.v.m. auteursrechten is het alleen toegestaan voor artiesten om hun eigen muziek te uploaden naar de dienst!

Je kunt overigens ook registeren voor deze dienst als je GÉÉN lid bent van Socializen, maar het is wel leuk om het te combineren met jouw eigen FAN pagina op Socializen natuurlijk!

Iedereen kan zich registreren voor deze muziek streaming dienst.

Klik op onderstaande banner om naar de streaming-service toe te gaan!
Lees ook:


Er is nu een nederlands Youtube alternatief! Socializen Video Er is nu een Nederlands alternatief voor Youtube! Facebook al...


Deel aub onze berichten op jouw social media

Geen opmerkingen:

Een reactie posten