Zoeken in deze blog

Mededelingen


Dit weblog wordt geblokkeerd op Facebook!

Je kunt de berichten die je op dit weblog tegenkomt dus niet delen op Facebook omdat wij een statement maken tegen de tirannie van Facebook. Lees hier meer! Je kunt ons wel gewoon delen op Twitter, Gab.com, Pinterest en natuurlijk op SocializenOnline!


Advertenties

KerstKerst

dinsdag 10 december 2019

HET BESTE FACEBOOK ALTERNATIEF IS 'SOCIALIZEN'!

HET BESTE FACEBOOK ALTERNATIEF IS 'SOCIALIZEN'!Heeft Facebook jou geblokkeerd en ben je op zoek naar een goed alternatief Voor Facebook? Lees dan dit artikel!


Als je lid bent op Facebook en zomaar per ongeluk eens iets verkeerds hebt plaatst of je promoot jouw website of product nét ietsje té enthousiast of er zit een 'bloot' onderdeel, zoals een tepel, een halve borst of bil, in je foto, dan kun je het risico lopen om op #Facebook zómaar geblokkeerd te worden. En dat vaak voor onbepaalde tijd, zónder dat er überhaupt contact mogelijk is met een van de Facebook medewerkers om jouw verhaal te halen. Zelf heb ik dit meermalen ervaren toen ik de links naar mijn websites wilde delen op mijn Facebook tijdlijn en deze gewoonweg werden geblokkeerd. 


Wordt ook lid van Facebook alternatief 'Socializen', het nieuwste en leukste sociaal netwerk van Nederland en België!


Dit kan natuurlijk zijn doordat er onder mijn volgers, een hater is of iemand die mij niet zo aardig vindt en het leuk vond om mijn bericht te rapporteren, en Facebook ? Die blokkeert als een kip zonder kop de link naar jouw website, en zie dit maar eens ongedaan te maken.(advertentie)
Films en seriesFilms en series
Dit alles heeft mij doen besluiten mijn Facebook account op te zeggen en mij alléén nog maar te richten op Socializen, gewoon, omdat het er veel gezelliger is en er een gemoedelijke sfeer hangt. Je kunt er 'krabbelen' en 'profielpimpen' zoals dat vroeger ook op Hyves kon.

Er ontstaan de laatste tijd steeds meer 'alternatieve deelplekken', die een perfect alternatief vormen voor het óh zo arrogante Facebook en de andere social media giganten. Één van die alternatieven is de Nederlandse Social media website 'Socializen'. Socializen is een leuk Nederlandstalig Sociaal netwerk waar je gratis een profiel kunt aanmaken. SocializenOnline is ook het perfecte sociaal netwerk voor die mensen die maatschappij-kritisch zijn. Verspreid je graag 'alternatief nieuws' en verzet je je tegen de mainstream media? Dan is SocializenOnline jóuw sociaal netwerk om je nieuws te delen met de wereld. Op SocializenOnline zul jij niet zo snel geblokkeerd worden, daar SocializenOnline censuur verafschuwt en mensen graag vrij wil laten om hun mening en interessante nieuwsartikelen te delen, hoe apart, alternatief of kritisch dit ook moge zijn!Lees ook:


SOCIALIZENVIDEO, HET VIDEOPLATFORM VAN NEDERLANDSE BODEM

Er is nu een Nederlands alternatief voor Youtube! Er waren natuurlijk al videoplatforms van Nederlandse bodem, dat is niks nieuws.... echter de meeste...Wat is Socializen?


'Socializen' (de naam zegt het al) is een nieuw Nederlands sociaal netwerk en is in feite een Facebook- / Hyves alternatief.  Veel mensen zijn op zoek naar een vervanger voor Facebook of zelfs Hyves of iets dat daar op lijkt, waar je kunt profielpimpen en dus een mooie persoonlijke pagina kunt maken, waar je kunt krabbelen met glitterplaatjes of gewoon gezellig kunt babbelen met anderen. SocializenOnline ís zo'n website! De website heeft veel weg van Facebook en er hangt een 'Hyves-achtig' sfeertje (Néé, het is niet de 'Nieuwe Hyves'). De website is fris gekleurd en je kunt er eigenlijk hetzelfde als op Facebook, met als bijkomend voordeel dat je op deze website wél jouw eigen profielpagina (d.m.v. CSS) een eigen unieke stijl kunt geven. Je kunt het zo simpel of professioneel mogelijk maken als je wil door de CSS-functionaliteit die in het systeem ingebouwd zit.

Wat ik persoonlijk een erg groot voordeel vindt van Socializen is dat er geen hinderlijke NAMETEST spelletjes zijn, je niet wordt lastiggevallen met doorgestuurde hartjes en al die andere dingen die Facebook zo vreselijk irritant maken. Socializen is echt bedoeld voor mensen die iets geheel anders zoeken.


Op Socializen verlies je jezelf niet in een woud van allerlei overbodige technologische snufjes die je eigenlijk niet eens gebruikt. De interface is erg simpel en overzichtelijk dus je raakt op Socializen niet zo snel de weg kwijt. Alle belangrijke functies zijn heel eenvoudig terug te vinden via jouw persoonlijke dashboard!Wat is het ideaal achter 'Socializen'? 


Socializen is opgezet, simpelweg uit TELEURSTELLING. Teleurstelling in de grote Social media giganten als Facebook, Twitter, Instagram etc., etc. die steeds arroganter worden, steeds hogere eigen stellen aan hun gebruikers, geen respect hebben voor hun privacy en hen simpelweg misbruiken voor de BIG- data, de puriteinse amerikaanse regeltjes en de inbreuk op de privacy van de gebruikers. In tegenstelling tot Facebook maakt Socializen géén misbruik van jouw privacy en blijf jij ALTIJD eigenaar van jouw eigen content. Sterker nog, als je de site ( met een simpele klik op de muis ) wil verlaten, kun je er voor kiezen om alvorens je de site verlaat, als jouw content te downloaden, zodat je het eventueel elders nog kunt gebruiken. Daarnaast is SocializenOnline hét platform om jouw alternatief nieuws en maatschappij-kritische informatie te delen. Het komt vaak voor dat alternatief en maatschappij-kritische onderwerpen op grote Social Media giganten als Facebook en Twitter geblokkeerd worden. Op SocializenOnline maken wij jou NIET monddood, wij geloven in  de verspreiding van 'Het vrije woord'Profiel pimpen:Profiel pimpen op Nederlands sociaal netwerk SocializenOnline!
Zoals in bovenstaande animatie kunt zien, is het op Socializen, net als vroeger op het welbekende Hyves mogelijk om jouw profiel te pimpen, geheel naar eigen smaak. Dit gebeurt door middel van CSS. Heb je geen verstand van CSS, dan zijn er kant en klare layouts beschikbaar die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Helaas kunnen we het momenteel (nog) niet eenvoudiger maken, maar zon mooie gestylede pagina is toch altijd een stuk gezelliger, dan een kille statische pagina op Facebook of Twitter?

Het voordeel van het gebruik van CSS om jouw profiel te pimpen, is dat je letterlijk élk denkbaar element op jouw profielpagina geheel naar jouw eigen smaak kunt stylen. Je kunt het zelfs integreren met jouw website door het dezelfde stijl als jouw website te geven.


Meer lezen? Profiel pimpen op SocializenOnline, hoe werkt dat?
Tijdlijn Sociaal Nederlands Sociaal Netwerk SocializenOp de screenshot hierboven kun je zien hoe de algemene tijdslijn van 'Socializen' eruit ziet. (klik op afbeelding voor grote weergave)

De gezellige en vrolijke kleurtjes maken het prettig en aangenaam om er 'rond te hangen' en een conversatie met een van de reeds aanwezige leden is al snel mogelijk, want Socializen heeft een duidelijk zichtbare ledenlijst!Waarom 'Socializen'?


Volgens website eigenaar Rudy Deelen was er behoefte aan een nieuw geluid en een nieuw sociaal gezicht. Socializen voorziet in die behoefte door mensen een alternatieve deelplek te bieden, waar jij zonder angst voor censuur jouw statusupdates kunt delen. Ook alternatieve nieuws sites zijn er welkom om een eigen pagina aan te maken, juist daar die door Facebook angstvallig geweerd worden omdat de mainstream media ons wil doen geloven dat dit nep nieuws-websites zijn, biedt Socializen deze websites een thuis om ongehinderd hun nieuws te delen. We zijn dus niet meer afhankelijk van Facebook om onze informatie tóch de wereld in te brengen.

Bovendien is 'Socializen' een website waar géén enorme grote corporatie achter zit die er alléén maar op gericht is om zoveel mogelijk geld te verdienen en te bepalen wat mensen wél of niet mogen plaatsen en misbruik te maken van jouw data. Je bent NIET verplicht om met je échte naam lid te worden en je mag gewoon een nickname gebruiken, wat op Facebook niet is toegestaan!


Je kunt met een simpele klik van je muis je account verwijderen en de website probeert niet krampachtig om jou als lid vast te houden. Als je weg wilt kun je heel gemakkelijk weg.Je hoeft simpelweg maar je wachtwoord in te geven en je account is WEG, DEFINITIEF, je kunt het dan ook niet meer herstellen. Wees dus wel zo verstandig om al jouw data eerst te downloaden voordat je jouw Socializen account verwijdert!

Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om al jouw data, jouw posts, groepen en pagina's en blogs te downloaden als je besluit om de website te verlaten en jouw eigen data nog elders wilt gebruiken. Jij blijft de eigenaar van jouw eigen content!Mijn vrienden zijn daar nog niet. Wat moet ik nu?


Ja, grote kans dat jouw vrienden (nog) geen lid zijn op Socializen. De dienst is net nieuw en moet nog helemaal ontdekt worden en opgepikt worden door nieuwsdiensten en media. Wat je wél kunt doen is jouw vrienden uitnodigen voor Socializen. Voor elk nieuw lid dat lid wordt van Socializen ontvang jij € 0,15. Het zal echter niet zo heel erg makkelijk zijn om jouw vrienden over te halen om lid te worden van Socializen, omdat het gros van de mensheid verslaafd is geraakt aan de hersenloze name-test spelletjes op Facebook en zich het liefst laten misbruiken voor alle data die Facebook van jou verzamelt. Maar ik ben daar juiste blij om, want waar de massa is, daar wil ik persoonlijk niet zijn. Socializen is echt bedoeld voor mensen die een alternatieve deelplek zoeken voor hun berichten.

Daarnaast, als jouw Facebook vrienden geen lid zijn op Socializen, SO WHAT? Je maakt gewoon NIEUWE vrienden op Socializen. Het clubje mensen dat er nu al lid is is erg leuk en ondanks het nog tamelijk lage leden aantal is het er gezellig druk en aktief.
Een eigen fanpagina!Net als op Facebook is het op Socializen mogelijk om een 'pagina' of 'groep' te openen.

Hoewel de mogelijkheden (nog) niet zo geavanceerd zijn als op Facebook, kun je hier tóch een hele leuke pagina aanmaken waarop je jouw statussen, producten, diensten ed. kunt delen met diegenen die jouw pagina ge-liked hebben.


Het is ook mogelijk om banen te creëren op jouw Socializen (fan) pagina.


Leuk voordeel is dat je op Socializen jouw (fan) pagina een leuke achtergrond afbeelding kunt geven, wat het nét even ietsjes gezelliger maakt!


Op jouw (fan)pagina kun je foto's, bestanden, geluidsfragmenten, muziek etc., etc. uploaden in een statusupdate.


Tevens kun je op Socializen #hashtags gebruiken om jouw berichten nog beter vindbaar te maken binnen het systeemVerkoop al jouw spullen, producten en diensten gratis op de Marktplaats van Nederlands Sociaal Netwerk Socializen!Interne marktplaats!


Een andere verrassende mogelijkheid binnen Socializen is de interne Marktplaats.

Op deze Marktplaats mag je gratis en naar hartelust zoveel gratis advertenties plaatsen als je zelf wil. Dit geld voor particulieren, bedrijven en organisaties.


En néé, er zitten geen 'addertjes onder het gras',  zoals bij Marktplaats.nl of Speurders.nl, zoals het moeten betalen voor advertenties waarin je iets aanbiedt voor een hoger bedrag. Alles advertenties op de interne marktplaats zijn dus gewoon gratis, zoveel en zo vaak als je maar wil!
Ingebouwd Blog systeem:


Socializen heeft een ingebouwd blog systeem. Op Socializen kun je onbeperkt bloggen en jouw nieuws en artikelen verspreiden via de bekende social media.


Welke voordelen zijn er nog meer?


Socializen is uitgerust met een vernuftig puntensysteem waarmee je punten kunt verdienen met jouw activiteiten op Socializen. Deze punten kun je gebruiken om bijvoorbeeld een pro-lidmaatschap aan te schaffen wat weer allerlei voordelen oplevert of je kunt punten inwisselen om gebruik te maken van ons ingebouwde advertentie systeem (buiten de marktplaats, op de tijdlijn) wat voor ondernemers zeer interessant is. Punten zijn te verdienen met het plaatsen van berichten op de tijdlijn, met het schrijven van blogartikelen en met het reageren op activiteiten van andere leden. Hoe aktiever je bent binnen de site, hoe meer punten je verdient.

Voor het plaatsen van een blogbericht ontvang je 30 punten, voor een 'like' 5 punten en voor het plaatsen van een statusupdate ontvang je 10 punten.Andere voordelen: 

 • - Op Socializen wordt jouw data niet misbruikt
 • - Je kunt jouw profiel mooi pimpen
 • - Je kunt je eigen content downloaden
 • - Je privacy wordt gewaarborgd
 • - Je kunt punten verdienen met het plaatsen van blogs en statusupdates
 • - Je verdient geld als er via jou iemand lid wordt
 • - Er zit geen enorme corporatie achter de website
 • - De overheid bepaalt niet wat er hier al dan niet geplaatst mag worden
 • - en zo zijn er nog veel meer voordelen op te noemen om lid te worden.
 • - Socializen heeft een eigen MUZIEK streaming dienst voor bekende en onbekende artiesten. Lees hierover meer in DIT BLOGBERICHT
 • - Socializen heeft ook een eigen VIDEO streaming dienst waar je gratis en tegen betaling jouw video's kunt uploaden. Voor meer info, lees DIT BLOGBERICHT


Wat moet ik met een PRO-lidmaatschap?


Met een PRO-lidmaatschap heb je bepaalde privileges die je als normaal lid niet hebt. Een lid met een PRO-account kan bijvoorbeeld berichten 'omhoog' plaatsen, wat inhoudt dat deze gepromote berichten willekeurig op de tijdlijn van alle leden binnen het netwerk van Socializen verschijnt, wat je dus kunt gebruiken om jouw product of dienst aan te prijzen. Dit is een vorm van adverteren die erg goedkoop is. Bovendien kun je, als je een PRO-account hebt, zien wie jouw profiel heeft bezocht, iedere keer waneer iemand jouw profiel bezoekt, krijg jij hiervan een melding en kunt ook zien wie dit geweest is. Daarnaast verschijn je op de HOME pagina als PRO-lid, wat jou ook meer bezoekers op jouw profiel kan opleveren. Als je erg aktief bent binnen de site kun je dus gratis een PRO-account aanschaffen. Uiteraard kun je dit PRO-account ook gewoon kopen als je het geduld niet hebt om genoeg punten bij elkaar te sparen, maar dit gaat sneller dan je denkt, want elke 'like' of 'comment' op posts, geeft jou punten, GRATIS EN VOOR NIETS!Privacy beleid:Socializen is erg transparant in haar privacy-beleid.  Wil je meer lezen over het Privacy-beleid van Socializen? KLIK DAN HIERVerdien geld door nieuwe leden aan te brengen!Voor elk nieuw lid dat jij aanbrengt via jouw persoonlijke affilliate-link, verdien jij € 0,15 ! KASSA!!!

Welke website geeft jou geld? Niet één!!!


Deel jouw persoonlijke affilliate-link zoveel mogelijk met jouw vrienden of volgers op jouw eigen bekende Social Media om zoveel mogelijk geld te verdienen!


Jouw persoonlijke affilliate-link kun je HIER vinden! (alleen als je LID bent op Socializen)


In dit blogbericht heb ik uitgelegd hoe je een zo handig mogelijk gebruik maakt van jouw persoonlijke affilliate-link en zo ongemerkt geld verdient aan iedereen die via jouw affilliate-link lid wordt van Socializen.

Socializen is nét nieuw en nog niet bekend bij een groot publiek. Op dit moment zijn er ongeveer 90 leden, de website heeft dus dringend nieuwe leden nodig,


Mensen moeten het nog gaan ontdekken. Er zijn hier en daar nog wat bugs, maar ons is beloofd dat deze zo snel mogelijk worden weggewerkt.


Ik heb het er erg naar mijn zin en met het kleine groepje mensen dat ik er als volger heb, heb ik er méér interactie dan ik had toen ik nog lid was op Facebook!


Nee, er zijn géén dansende bananen.... die tijd is voorbij, maar er hangt wel ongeveer een sfeertje dat vergelijkbaar is met die er indertijd ook op Hyves hing.


Ok, de kans dat je jouw Facebook vrienden op Socializen zult tegenkomen is nog klein, want het is nog maar een startup (een totaal nieuwe website). Je kunt wel jouw Facebook vrienden uitnodigen om lid te worden. Lees in dit bericht over de voordelen van een lidmaatschap op Socializen,


Kom je ook eens een kijkje nemen en nodig jij ook jouw vrienden uit?


KLIK DAN HIER  om ook lid te worden van Nederlands nieuwste en SOCIAALSTE Sociaal netwerk!


ATTENTIE: Als je dit artikel interessant vindt, deel het dan aub op jouw Social Media om meer ruchtbaarheid te geven aan het bestaan van Socializen!


VOLG MIJ OP SOCIALIZEN


Nog geen lid? 


Scan onderstaande QR-code in om meteen lid te worden van SocializenOnline:


Lees hier hoe je als bedrijf of particulier gebruik kunt maken van het partneprogramma van SocializenOnline en jouw UNIEKE QR-code kunt gebruiken om reklame voor ons te maken en er ook nog eens geld mee te verdienen!
(promoties:)
SocializenOnline sweatshirt, nu te koop in onze webshop!

Wil je ook jouw Socializen-pride tonen aan de wereld met zo'n gaaf sweatshirt?

Koop nu in onze webshop!

Deel aub onze berichten op jouw social media

Geen opmerkingen:

Een reactie posten