Zoeken in deze blog

Mededelingen


Dit weblog wordt geblokkeerd op Facebook!

Je kunt de berichten die je op dit weblog tegenkomt dus niet delen op Facebook omdat wij een statement maken tegen de tirannie van Facebook. Lees hier meer! Je kunt ons wel gewoon delen op Twitter, Gab.com, Pinterest en natuurlijk op SocializenOnline!


Advertenties

KerstKerst

vrijdag 13 december 2019

Gratis bloggen op Socializen.Online en er ook nog eens punten mee verdienen!


Gratis bloggen op Socailizen,Online!


Gratis bloggen op Socializen/Online


Ben je ook een fervente blogger en vindt je het leuk om mensen te informeren over allerlei denkbare onderwerpen? Schrijf je graag over politieke onderwerpen of vindt je het belangrijker om te schrijven over artikelen die te maken hebben met gezondheid, sport, films, muziek of welk ander onderwerp dan ook? Hou je ervan om lange, informatieve artikelen te schrijven maar heb je géén eigen weblog? Stoor je je aan het minimale aantal tekens dat je hebt op Twitter maar wil je toch lange berichten delen op Twitter, zonder dat je hiervoor een heel weblog moet opzetten? Dan is het misschien een leuk idee om lekker te komen bloggen op Socializen.Online. Socializen.Online is een nieuw en jong Sociaal netwerk van Nederlandse bodem, welke een ontzettend leuk alternatief biedt voor het tamelijk kille Facebook en het niet meer bestaande Hyves.

Lees ook:


Sociaal netwerk Socializen start nieuwe muziek streaming dienst als alternatief voor Spotify Nederlandse muziek streaming dienst ...


(advertentie)
App WinactieApp WinactieSchrijf blogberichten om te delen op Social media:


Heb je geen eigen weblog maar wil je toch graag belangrijke informatie delen met het wereldwijde web? Dan kun je gaan bloggen op Socializen.Online. Maak simpelweg een blogbericht aan en zorg voor een beetje leuke opmaak, zodat het prettig is om te lezen, en hup, jouw blogbericht is klaar en wordt meteen gedeeld als een statusupdate op de tijdlijn van jouw volgers op Socializen. Deze blogberichten kun je ook delen op jouw Twitter- of Facebook tijdlijn.

Verdien punten met bloggen:


Socializen.Online heeft een vernuftig punten systeem. Voor elk blogbericht dat jij schrijft, ontvang je 30 punten. Deze punten vertalen zich in 'waarde'. Je krijgt het niet financieel gezien uitgekeerd, maar de punten worden opgeteld bij jouw activiteiten binnen het puntensysteem van Socializen.Online. Met deze punten kun je bijvoorbeeld bepaalde privileges kopen binnen het Socializen.Online systeem. Lees hier meer over het verdienen van punten op Socializen.Online

Promoot jouw blogberichten overal


Natuurlijk wil jij dat jouw blogberichten gelezen worden door jouw volgers. Met een beetje geluk worden jouw blogberichten gevonden op de blogindex van Socializen.Online, maar naarmate er meer blogs in het systeem komen, zakt jouw blogbericht steeds verder in de zoekresultaten op de blogindex. Daarom kan het handig zijn om, berichten die erg belangrijk zijn en waarvoor je speciale aandacht wil, te delen op jouw Socializen tijdlijn, op Twitter of op Facebook!

Hoe maak je een blogbericht aan op Socializen.Online?


Een blogbericht aanmaken op Socializen.OnlineIn het screenshot hierboven zie je hoe je een blogbericht kunt aanmaken. in de blauwe topbalk van Socializen.Online zie je een kleine '+' staan, je moet hier op klikken als je bijvoorbeeld een advertentie, een blogbericht, een evenement wilt aanmaken, een groep of pagina wilt creëren.

Als je hier op hebt geklikt verschijnt de blogeditor:Socializen blogeditor
Je kunt hier een mooie afbeelding kiezen om jouw blog op te leuken en jouw blogbericht intypen, tags geven en het in een relevante categorie plaatsen!

Waarschuwing voor bloggers:


Het is op Socializen/Online niet toegestaan om 'doorlink-blogjes' te plaatsen, met een heel korte tekst die in feite alleen maar doorverwijzen naar andere blogs die je elders hebt geschreven, als het je puur om de punten te doen is. Blogberichten moeten kwalitatieve inhoud hebben. Ook is het niet toegestaan om 'copy/paste' blogs te plaatsen. Je mag dus géén blogs kopieren en plakken in jouw blogbericht op Socializen, dit ivm de copyrights en Socializen.Online hiermee in de problemen kan komen.

Er wordt toezicht gehouden op de blogs die geplaatst zijn.

Als je toch copy/paste blogs plaats, wees dan zo netjes om er een bronvermelding bij te plaatsen en dat je toestemming hebt gekregen van de originele auteur van het bericht. Constateert Socializen.Online dat jij oneigenlijke blogberichten plaats op welke manier dan ook? Dan wordt dit in mindering gebracht op jouw punten tegoed.

Wil je goed leren bloggen? Dan kan het handig zijn om hier een boek over te lezen. Het boek 'Bloggen als een pro in 60 minuten' kan jou leren hoe je goede en kwalitatieve blogberichten schrijft.

We wensen jou veel blogplezier toe!Deel aub onze berichten op jouw social media

2 opmerkingen:

  1. een ding is zeker het is er ook enorm gezellig

    ook al ben ik sinds kort aan deze kant bezig zal ik zeker ook daar af en toe aan wezig zijn

    BeantwoordenVerwijderen